Sommerfuglenes magiske verden af Evelyn Wood
Too woo

Tag på opdagelse med Too woo

Sommerfuglenes magiske verden

ISBN # 978-0-9934145-1-0      Amazon page

Fra migration til sommerfugle i rummet, en sjov og aktiv indlæringsmetode, alt sammen indeholdt i en lille bog. Lær om sommerfuglenes liv, deres udvikling fra æg over larve, puppe og endelig til miraklet i form af en smuk sommerfugl som resultatet af en magisk proces.

Nye begreber, ord og naturens processer forklares med farvelagte illustrationer.

Sommerfuglenes magiske verden

Skrevet og illustreret af

Evelyn Wood

 

Oversat af

Lis Markussen

Et værdifuldt indlæringsværktøj. Sommerfuglenes magiske verden er en rejse ind i sommerfuglenes udviklingshistorie fra larver og pupper til deres mirakuløse forvandling til smukke bevingede sommerfugle, som tilmed har været på opdagelse i rummet. Der fortælles om de farer, der lurer på dem, og om den forbløffende hjælp, nogle af dem får. Nye begreber, ord og naturens processer forklares med farvede illustrationer. Børnene præsenteres for brugen af latin inden for etymologien (videnskaben om ordenes afstamning og oprindelige betydning), og om vigtigheden – ikke bare af latin – men også af at kunne forstå andre med samme interesser. De lærer, hvorfor vor tids videnskabsfolk er Carl von Linné taknemmelige for en genial ide.

Forældre vil opleve, at layout’et og den sjove indfaldsvinkel vil stimulere deres børns nysgerrighed og igangsætte en virkelig magisk proces. Som afrunding er der for børnene en quiz, gode råde om, hvad der skal være i opdagelsestasken, sider at farvelægge og en side til notater. Der er også en fin historie om en grådig edderkop og den kloge sommerfugl, som ikke har lyst til at blive aftensmad for den.

TooWoo gør det nemt og sjovt at lære. Illustrationerne kombineret med facts, aktivitet og historiefortælling er en ny indfaldsvinkel til en nem måde at lære om naturen på. Bogen afsluttes med en fortegnelse over mere avancerede bøger og referencer til websider.

Home Page    

No cookie policy because we don't set them!